De praktijk | Inschrijving praktijk


Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij huisartsenpraktijk Rijnlaan.

Indien u zich wil inschrijven bij een huisarts in Son en Breugel willen wij u verzoeken om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en samen met een geldig legitimatiebewijs persoonlijk in te leveren bij ons of bij Medisch Centrum de Linden. Hierop kunt u een voorkeur aangeven voor onze praktijk.


Graag ontvangen wij ook de medische gegevens van uw vorige praktijk zodat wij geïnformeerd zijn over uw medische voorgeschiedenis en medicijngebruik. Gelieve vooraf uw huidige huisarts persoonlijk te informeren over uw vertrek. Meestal zal uw dossier daarna elektronisch worden overgedragen

Elke 3de maandag van de maand zullen de huisartsen samen de aanmeldingen bekijken en worden deze toebedeeld aan een van de huisartsenpraktijken. Hierbij wordt ook afstand tot de praktijk en leeftijdsopbouw meegenomen.

Download het inschrijfformulier
Nieuws en mededelingen
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Geplaatst: 16 juli 2020
Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd. Met deze wet komt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar in het Donorregister. In dit nieuwsbericht leest u welke keuzes u heeft en wat er gebeurt als u geen keuze heeft ingevuld.

Lees meer
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Geplaatst: 9 juli 2020
De komende maanden vinden er weer een aantal supermarktrondleidingen en zoutworkshops plaats in Son en Breugel. Wellicht heeft u hier al iets van vernomen van de praktijkondersteuner of huisarts. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie!

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer