De praktijk | Inschrijving praktijk


Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij huisartsenpraktijk Rijnlaan.

Indien u zich wil inschrijven bij een huisarts in Son en Breugel willen wij u verzoeken om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en samen met een geldig legitimatiebewijs persoonlijk in te leveren bij ons of bij Medisch Centrum de Linden. Hierop kunt u een voorkeur aangeven voor onze praktijk.


Graag ontvangen wij ook de medische gegevens van uw vorige praktijk zodat wij geïnformeerd zijn over uw medische voorgeschiedenis en medicijngebruik. Gelieve vooraf uw huidige huisarts persoonlijk te informeren over uw vertrek. Meestal zal uw dossier daarna elektronisch worden overgedragen

Elk begin van de maand zullen de huisartsen samen de aanmeldingen bekijken en worden deze toebedeeld aan een van de huisartsenpraktijken. Hierbij wordt ook afstand tot de praktijk en leeftijdsopbouw meegenomen.

Download het inschrijfformulier
Nieuws en mededelingen
Opleiding artsen Maastricht University
Opleiding artsen Maastricht University
Geplaatst: 22 oktober 2019
Wij zijn sinds kort gestart met het opleiden van artsen in samenwerking met Maastricht University! Komende maanden zal een co-assistent het laatste deel van zijn opleiding bij ons doen en vanaf maart 2020 start een arts in opleiding tot huisarts in de praktijk.

Lees meer
Griepprik 19 en 21 november
Griepprik 19 en 21 november
Geplaatst: 14 oktober 2019
Sommige mensen kunnen ernstig ziek worden door de griep. Zij kunnen bijvoorbeeld problemen aan het hart krijgen of een longontsteking. De griepprik zorgt ervoor dat uw afweer tegen het griepvirus verbetert waardoor u niet of minder ziek wordt van het virus.

Lees meer
Physician Assistent in de praktijk
Physician Assistent in de praktijk
Geplaatst: 1 september 2019
Een Physician Assistant is een medisch zorgprofessional ofwel ondersteunend geneeskundige, die op zelfstandige en structurele wijze medische taken overneemt van een medisch specialist, inclusief huisarts. Zij is opgeleid om net als de huisarts spreekuur te doen. In principe werkt zij zelfstandig en bij ingewikkelde zaken doet zij zo nodig beroep op de huisarts.

Lees meer