De praktijk | Inschrijving praktijk


Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij huisartsenpraktijk Rijnlaan.

Indien u zich wil inschrijven bij een huisarts in Son en Breugel willen wij u verzoeken om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en samen met een geldig legitimatiebewijs persoonlijk in te leveren bij ons of bij Medisch Centrum de Linden. Hierop kunt u een voorkeur aangeven voor onze praktijk.


Graag ontvangen wij ook de medische gegevens van uw vorige praktijk zodat wij geïnformeerd zijn over uw medische voorgeschiedenis en medicijngebruik. Gelieve vooraf uw huidige huisarts persoonlijk te informeren over uw vertrek. Meestal zal uw dossier daarna elektronisch worden overgedragen

Elk begin van de maand zullen de huisartsen samen de aanmeldingen bekijken en worden deze toebedeeld aan een van de huisartsenpraktijken. Hierbij wordt ook afstand tot de praktijk en leeftijdsopbouw meegenomen.

Download het inschrijfformulier
Nieuws en mededelingen
E-healthweek 2020, doe mee!
E-healthweek 2020, doe mee!
Geplaatst: 6 januari 2020
Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-health bij de huisarts?

Lees meer
Afspraak voor rijbewijskeuring, uitstrijkje of plaatsing spiraal
Afspraak voor rijbewijskeuring, uitstrijkje of plaatsing spiraal
Geplaatst: 20 december 2019
Wilt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring of het plaatsen/verwisselen van een spiraal? Neem hiervoor dan telefonisch contact op met de assistente. Deze afspraken kunnen helaas niet online worden ingepland.

Lees meer
Opleiding artsen Maastricht University
Opleiding artsen Maastricht University
Geplaatst: 22 oktober 2019
Wij zijn sinds kort gestart met het opleiden van artsen in samenwerking met Maastricht University! Komende maanden zal een co-assistent het laatste deel van zijn opleiding bij ons doen en vanaf maart 2020 start een arts in opleiding tot huisarts in de praktijk.

Lees meer