De praktijk | Kwaliteit


NHG praktijkaccreditatie en patiënttevredenheid


Wij zijn er trots op dat wij vanaf zomer 2021 een NHG-geaccrediteerde praktijk zijn!
Een praktijk die dit keurmerk draagt, voldoet aan normen voor de huisartsenzorg. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de praktijk goed is georganiseerd. Ook betekent het dat de praktijk zich blijft ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

Deskundig personeel

De medewerkers beschikken over alle nodige diploma’s. Zij willen zich blijven ontwikkelen, en worden regelmatig bijgeschoold.

U staat centraal
Iedereen die in de praktijk werkt, is er voor u. De praktijk is goed bereikbaar en medewerkers nemen de tijd voor u.

Uw mening telt
De praktijk staat open voor uw kritiek en tips. Er wordt daarom regelmatig een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de patiëntenPatiënttevredenheid

Hieronder kunt u een korte online vragenlijst in vullen over de tevredenheid over uw recente bezoek aan de huisarts en/of de praktijk.

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van ons krijgt zo goed en prettig mogelijk is. U kunt op meerdere punten laten weten hoe u ons werk beoordeelt.

Dit onderzoek maakt deel uit van praktijkaccreditering, waarmee de praktijk de zorgverlening en praktijkvoering laat toetsen door een onafhankelijke partij (NPA)NPA certificeert huisartsen aan de hand van normen die worden vastgesteld door het NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap) en andere belanghebbenden. De praktijkaccreditering van NPA gaat uit van patiëntverwachtingen en toetst aan normen, gebaseerd op de actuele huisartsenzorg. Dit geeft het vertrouwen dat uw zorg verantwoord is. 


Hieronder vind u de directe links naar de betreffende vragenlijsten:


Praktijk Rijnlaan

Dr. S. Teunisse 

Dr. C. Gijsbers 

 

Vriendelijk dank voor de moeite!
Team praktijk Rijnlaan

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 27 januari 2023
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Lees meer
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 27 januari 2023
We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders.

Lees meer
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Geplaatst: 23 december 2022
Gebruikt u momenteel een medicijn dat vitamine D3 bevat? Dan bent u waarschijnlijk gewend dat deze medicijnen vanuit uw zorgverzekering worden vergoed. Met ingang van 1 januari 2023 verandert dat. Vanaf dat moment worden alle vitamine D3 en/of vitamine D3-bevattende producten (ook bekend onder de naam Colecalciferol of Cholecalciferol) niet meer vergoed. Dit is een besluit van de Rijksoverheid. De kosten van de vitamine D zullen in vrijwel alle gevallen tussen de €3,00 en €6,00 per maand liggen en het is voor uw gezondheid van groot belang dat u dit blijft innemen met name in het najaar en de winter.

Lees meer