De praktijk | Kwaliteit


NHG praktijkaccreditatie en patiënttevredenheid


Wij zijn er trots op dat wij vanaf zomer 2021 een NHG-geaccrediteerde praktijk zijn!
Een praktijk die dit keurmerk draagt, voldoet aan normen voor de huisartsenzorg. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de praktijk goed is georganiseerd. Ook betekent het dat de praktijk zich blijft ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

Deskundig personeel

De medewerkers beschikken over alle nodige diploma’s. Zij willen zich blijven ontwikkelen, en worden regelmatig bijgeschoold.

U staat centraal
Iedereen die in de praktijk werkt, is er voor u. De praktijk is goed bereikbaar en medewerkers nemen de tijd voor u.

Uw mening telt
De praktijk staat open voor uw kritiek en tips. Er wordt daarom regelmatig een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de patiëntenPatiënttevredenheid

Hieronder kunt u een korte online vragenlijst in vullen over de tevredenheid over uw recente bezoek aan de huisarts en/of de praktijk.

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van ons krijgt zo goed en prettig mogelijk is. U kunt op meerdere punten laten weten hoe u ons werk beoordeelt.

Dit onderzoek maakt deel uit van praktijkaccreditering, waarmee de praktijk de zorgverlening en praktijkvoering laat toetsen door een onafhankelijke partij (NPA)NPA certificeert huisartsen aan de hand van normen die worden vastgesteld door het NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap) en andere belanghebbenden. De praktijkaccreditering van NPA gaat uit van patiëntverwachtingen en toetst aan normen, gebaseerd op de actuele huisartsenzorg. Dit geeft het vertrouwen dat uw zorg verantwoord is. 


Hieronder vind u de directe links naar de betreffende vragenlijsten:


Praktijk Rijnlaan

Dr. S. Teunisse 

Dr. C. Gijsbers 

 

Vriendelijk dank voor de moeite!
Team praktijk Rijnlaan

Nieuws en mededelingen
Griepprik en pneumokokkenprik
Griepprik en pneumokokkenprik
Geplaatst: 5 september 2023
Het najaar komt eraan, dat betekent dat het weer bijna tijd is voor de jaarlijkse griep en pneumokokken vaccinatie. Zoals voorgaande jaren zullen we weer op de praktijk vaccineren en om wachtrijen te voorkomen kan men online een afspraak inplannen via vaccinatieplanner.nl. Krijgt u altijd een griepprik of komt u dit jaar in aanmerking voor de pneumokokkenprik? Lees dit artikel dan goed door.

Lees meer
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Geplaatst: 1 september 2023
Dr. Nadjimah Mohseni is recent gestart in onze praktijk. Zij doet het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts in onze praktijk in samenwerking met Maastricht University. In onderstaande tekst stelt zij zich aan u voor!

Lees meer
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Geplaatst: 28 augustus 2023
Wil jij ook de volgende stap zetten naar het vergroten van jouw welzijn? In samenwerking met het CMD, de LEV-groep en oefentherapeute Ester ter Riele gaan wij aankomend najaar weer aan de slag met de workshops Positieve Gezondheid. Er zijn 6 thema's en voor elk thema is een aparte workshop. De deelnemer kiest zelf welke workshop past en wil gaan volgen. De workshop vindt plaats op donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.30 in het Dommelhuis in Son.

Lees meer