De praktijk | Ons team


Ons huisartsenteam bestaat uit dokter Suzanne Teunisse, dokter Claudia Gijsbers en Physician Assistant Michelle Korderijnk en een arts in opleiding tot huisarts. Samen met onze assistentes, praktijkondersteuners en manager vormen wij een hecht team.

Sinds maart 2020 zijn wij gestart met het opleiden van huisartsen in samenwerking met Maastricht University! Vanaf maart 2021 start arts in opleiding tot huisarts Lieke Raas in de praktijk. Zij zal gedurende een jaar bij ons werkzaam zijn op maandagdinsdag en vrijdag. In principe doet zij zelfstandig haar spreekuren en zal zij indien nodig een van de huisartsen laten meekijken. Houdt u er rekening mee dat de afspraak wat meer tijd in beslag kan nemen. Indien u uw huisarts liever alleen spreekt kunt u dit aangeven bij de assistente.


In de vakantie periodes zijn dr. Wim van de Minne, dr. C. Venteville en dr. C. Robeerst ook werkzaam in de praktijk.


Praktijkassistentes

Sylvia, Kristel, Suzan, Hillie en Petra staan u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. U kunt bij hen terecht met al uw vragen. Verder zorgen zij ervoor dat de organisatie in de praktijk zo goed mogelijk verloopt. Zij voeren ook diverse medische handelingen uit op de behandelkamer. De assistentes voeren al hun taken uit onder verantwoordelijkheid van de huisartsen en hebben ook een beroepsgeheim. 

Praktijkondersteuners 

In onze praktijk zijn 3 praktijkondersteuners werkzaam: Titia van Rens en Carola Allon (vanaf 1 april) voor somatiek en ouderenzorg en Sandy Evers aangaande psychische klachten/GGZ. Zij hebben hiervoor een speciale hbo-opleiding gevolgd en helpen de huisarts bij de begeleiding van mensen met een chronische ziekte of psychische klachten. Onder verantwoordelijkheid van uw huisarts is de praktijkondersteuner bevoegd zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Een goede begeleiding van mensen met een chronische ziekte verhoogt de kwaliteit van leven en hun zelfstandigheid. 


Aandachtsgebieden Titia van Rens:
 • Diabetes Mellitus (suikerziekte)
 • Hart- en vaatziekten of risicofactoren zoals hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol
 • Begeleiding bij stoppen met roken
 • Leefstijladvies
Aandachtsgebieden Carola Allon:
 • Zorg voor ouderen
 • Chronische longziekten zoals astma of COPD 
 • Begeleiding bij stoppen met roken
 • Leefstijladvies 
 • Hart- en vaatziekten of risicofactoren zoals hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol
 • Diabetes Mellitus (suikerziekte)

Tijdens de spreekuren van de praktijkondersteuner Somatiek kunt u het volgende verwachten:
 • Het geven van voorlichting over het ziektebeeld.
 • Het begeleiden van patiënten in de omgang met hun aandoening of ziekte in het dagelijkse leven.
 • Het verrichten van metingen zoals: bloeddruk, glucose, gewicht, voetonderzoek en longfunctie-onderzoek.
 • Indien nodig zorgt de praktijkondersteuner er voor dat uw medicijnen worden aangepast.
Kortom, zij ziet er op toe dat uw ziekte of aandoening gecontroleerd en behandeld wordt, volgens de meest recente landelijke richtlijnen.


De praktijkondersteuner GGZ Sandy Evers begeleidt mensen met psychische en psychosociale problemen in nauwe samenwerking met de huisartsen. Zij draagt ook zorg voor eventuele doorverwijzing naar psycholoog of psychiater. Sandy is naast het werken met volwassenen ook gespecialiseerd in kinderen en jeugd. Deze zorg valt onder de basis huisartsenzorg en hier zijn geen kosten aan verbonden.
Nieuws en mededelingen
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Covid-19 vaccinatie
Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 5 april 2021
Inmiddels is het landelijke vaccinatieprogramma voor Covid-19 in volle gang. Wij merken dat wij veel uiteenlopende vragen krijgen van patiƫnten omtrent het vaccin.

Lees meer
Herstel longklachten na Corona
Herstel longklachten na Corona
Geplaatst: 31 maart 2021
We weten dat herstel na corona grillig kan verlopen. Mensen met milde klachten kunnen binnen een week al beter zijn. Maar ze kunnen ook weken- tot maandenlang last houden en regelmatig een terugval ervaren. Bij mensen die ernstigere klachten hebben gehad, en al dan niet opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, duurt het herstel zeker weken. Dit kan ook langer zijn. Herstel na IC-opname kan zelfs maanden duren.

Lees meer