Nieuws | Online afspraken maken weer mogelijk


Wilt u een afspraak maken met een van de artsen of doktersassistente? Vanaf NU kunt u deze weer online inplannen via onze patiëntenportaal MijnGezondheid.net of app. Medgemak

Vanwege het coronavirus zijn er wel een aantal belangrijke maatregelen. Lees deze goed door in dit nieuwsbericht.
Hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts?  

 

Maak dan geen online afspraak. Ook niet als u denkt dat deze klachten wel meevallen of als u voor een andere klacht komt. 

 

Als u met verkoudheidsklachten of koorts toch online een afspraak maakt kunnen wij u helaas niet helpen op het tijdstip van uw afspraak.  

 

Ook met bovenstaande klachten bent u uiteraard welkom als dat nodig is, maar dan zal de afspraak op een ander tijdstip of andere locatie plaatsvinden inclusief extra maatregelen. Neem in dit geval telefonisch contact op met de praktijk. Klik hier voor een handige test van thuisarts.nl voor snel en betrouwbaar advies. 
 

 

Vanwege de huidige maatregelen proberen wij, indien mogelijk, uw klachten telefonisch of digitaal te behandelen. Via de patiëntenportaal kunt u ook een bericht sturen naar uw huisarts, PA, praktijkondersteuner of doktersassistent. Aan deze berichten kunt u eventueel ook een foto of bestand toevoegen waardoor het soms niet nodig is om naar het spreekuur te komen. In geval van ernstige of spoedeisende klachten altijd bellen!  

 

 

Verder geldt voor alle afspraken:  

 

- Kom als mogelijk alleen naar de praktijk en houdt 1,5 meter afstand van anderen.  

- Was vooraf thuis en na terugkomst uw handen.  

- Kom op tijd maar niet te vroeg zodat u niet lang in de wachtkamer hoeft te wachten. Om drukte in de wachtkamer te voorkomen mogen er maximaal 9 patiënten plaatsnemen. Wij hebben ook kuchschermen geplaatst en een luchtreiniger.
- Nadat u zich gemeld heeft aan de balie kunt u eventueel ook buiten of in de auto wachten.  

- Als u een psychisch probleem of meerdere klachten wilt bespreken, maak dan een dubbele afspraak. 

 

Krijgt u na het maken van een afspraak alsnog verkoudheidsklachten, verhoging of koorts? Bel dan naar de praktijk voor overleg
Nieuws
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Covid-19 vaccinatie
Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 5 april 2021
Inmiddels is het landelijke vaccinatieprogramma voor Covid-19 in volle gang. Wij merken dat wij veel uiteenlopende vragen krijgen van patiƫnten omtrent het vaccin.

Lees meer
Herstel longklachten na Corona
Herstel longklachten na Corona
Geplaatst: 31 maart 2021
We weten dat herstel na corona grillig kan verlopen. Mensen met milde klachten kunnen binnen een week al beter zijn. Maar ze kunnen ook weken- tot maandenlang last houden en regelmatig een terugval ervaren. Bij mensen die ernstigere klachten hebben gehad, en al dan niet opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, duurt het herstel zeker weken. Dit kan ook langer zijn. Herstel na IC-opname kan zelfs maanden duren.

Lees meer