Nieuws | Online afspraken maken weer mogelijk


Wilt u een afspraak maken met een van de artsen of doktersassistente? Vanaf NU kunt u deze weer online inplannen via onze patiëntenportaal MijnGezondheid.net of app. Medgemak

Medio augustus hopen we ook het open inloop spreekuur vanaf 8.15 uur weer te kunnen gaan opstarten.

Vanwege het coronavirus zijn er wel een aantal belangrijke maatregelen. Lees deze goed door in dit nieuwsbericht.Hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts?  

 

Maak dan geen online afspraak. Ook niet als u denkt dat deze klachten wel meevallen of als u voor een andere klacht komt. 

 

Als u met verkoudheidsklachten of koorts toch online een afspraak maakt kunnen wij u helaas niet helpen op het tijdstip van uw afspraak.  

 

Ook met bovenstaande klachten bent u uiteraard welkom als dat nodig is, maar dan zal de afspraak op een ander tijdstip of andere locatie plaatsvinden inclusief extra maatregelen. Neem in dit geval telefonisch contact op met de praktijk. Klik hier voor een handige test van thuisarts.nl voor snel en betrouwbaar advies. 
 

 

Vanwege de huidige maatregelen proberen wij, indien mogelijk, uw klachten telefonisch of digitaal te behandelen. Via de patiëntenportaal kunt u ook een bericht sturen naar uw huisarts, PA, praktijkondersteuner of doktersassistent. Aan deze berichten kunt u eventueel ook een foto of bestand toevoegen waardoor het soms niet nodig is om naar het spreekuur te komen. In geval van ernstige of spoedeisende klachten altijd bellen!  

 

 

Verder geldt voor alle afspraken:  

 

- Kom als mogelijk alleen naar de praktijk en houdt 1,5 meter afstand van anderen.  

- Was vooraf thuis en na terugkomst uw handen.  

- Kom op tijd maar niet te vroeg zodat u niet lang in de wachtkamer hoeft te wachten. Om drukte in de wachtkamer te voorkomen mogen er maximaal 6 patiënten plaatsnemen. Nadat u zich gemeld heeft aan de balie kunt u eventueel ook buiten of in de auto wachten.  

- Als u een psychisch probleem of meerdere klachten wilt bespreken, maak dan een dubbele afspraak. 

 

Krijgt u na het maken van een afspraak alsnog verkoudheidsklachten, verhoging of koorts? Bel dan naar de praktijk voor overleg
Nieuws
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Geplaatst: 16 juli 2020
Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd. Met deze wet komt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar in het Donorregister. In dit nieuwsbericht leest u welke keuzes u heeft en wat er gebeurt als u geen keuze heeft ingevuld.

Lees meer
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Geplaatst: 9 juli 2020
De komende maanden vinden er weer een aantal supermarktrondleidingen en zoutworkshops plaats in Son en Breugel. Wellicht heeft u hier al iets van vernomen van de praktijkondersteuner of huisarts. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie!

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer