Online diensten | Afspraak maken


Een afspraak maken kan op 2 manieren

1. Afspraak maken op MijnGezondheid.net of de app. MedGemak

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd.
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net

In principe is de afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd. U kunt hierbij aangeven als het uw voorkeur heeft om uw afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten verlopen. Heeft u meerdere klachten, wilt u een uitgebreid gesprek bijv. over psychische klachten of uw wilsverklaring, maak dan telefonisch een afspraak. 

U kunt ook een afspraak inplannen bij de assistente voor bijvoorbeeld het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, oren uitspuiten of wondbehandeling. 

Een online afspraak is niet geschikt voor spoedeisende klachten, klachten die kunnen passen bij een Covid-infectie of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal. 

 

2. Telefonisch een afspraak maken 

Telefoon: 0499 475415

Van maandag t/m vrijdag bij voorkeur in de ochtend bellen tussen 08.00-12.30 uur.
Als u de 3de persoon in de wachtrij bent krijgt u de mogelijkheid aangeboden voor een terugbelafspraak op een afgesproken tijdstip. 
Nieuws en mededelingen
Griepprik en pneumokokkenprik
Griepprik en pneumokokkenprik
Geplaatst: 5 september 2023
Het najaar komt eraan, dat betekent dat het weer bijna tijd is voor de jaarlijkse griep en pneumokokken vaccinatie. Zoals voorgaande jaren zullen we weer op de praktijk vaccineren en om wachtrijen te voorkomen kan men online een afspraak inplannen via vaccinatieplanner.nl. Krijgt u altijd een griepprik of komt u dit jaar in aanmerking voor de pneumokokkenprik? Lees dit artikel dan goed door.

Lees meer
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Geplaatst: 1 september 2023
Dr. Nadjimah Mohseni is recent gestart in onze praktijk. Zij doet het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts in onze praktijk in samenwerking met Maastricht University. In onderstaande tekst stelt zij zich aan u voor!

Lees meer
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Geplaatst: 28 augustus 2023
Wil jij ook de volgende stap zetten naar het vergroten van jouw welzijn? In samenwerking met het CMD, de LEV-groep en oefentherapeute Ester ter Riele gaan wij aankomend najaar weer aan de slag met de workshops Positieve Gezondheid. Er zijn 6 thema's en voor elk thema is een aparte workshop. De deelnemer kiest zelf welke workshop past en wil gaan volgen. De workshop vindt plaats op donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.30 in het Dommelhuis in Son.

Lees meer