Online diensten | Afspraak maken


Een afspraak maken kan op 2 manieren

1. Afspraak maken op MijnGezondheid.net of de app. MedGemak

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd.
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net

In principe is de afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd. U kunt hierbij aangeven als het uw voorkeur heeft om uw afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten verlopen. Heeft u meerdere klachten, wilt u een uitgebreid gesprek bijv. over psychische klachten of uw wilsverklaring, maak dan telefonisch een afspraak. 

U kunt ook een afspraak inplannen bij de assistente voor bijvoorbeeld het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, oren uitspuiten of wondbehandeling. 

Een online afspraak is niet geschikt voor spoedeisende klachten, klachten die kunnen passen bij een Covid-infectie of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal. 

 

2. Telefonisch een afspraak maken 

Telefoon: 0499 475415

Van maandag t/m vrijdag bij voorkeur in de ochtend bellen tussen 08.00-12.30 uur.
Als u de 3de persoon in de wachtrij bent krijgt u de mogelijkheid aangeboden voor een terugbelafspraak op een afgesproken tijdstip. 
Nieuws en mededelingen
Herstart inloopspreekuur korte klachten
Herstart inloopspreekuur korte klachten
Geplaatst: 11 april 2022
Vanaf 11 april is het inloopspreekuur voor korte klachten weer herstart! U kunt dan dagelijks tussen 8.00 en 8.30 uur binnenlopen voor een klein medisch probleem. Lees verder in dit bericht voor meer belangrijke informatie! Uiteraard blijven de basisregels rond Covid van kracht en zien we mensen met mogelijke Covid gerelateerde klachten enkel op het einde van het spreekuur met beschermende maatregelen!

Lees meer
Geen neusmondmasker meer tijdens bezoek praktijk
Geen neusmondmasker meer tijdens bezoek praktijk
Geplaatst: 11 april 2022
Er is geen neusmondmasker meer nodig tijdens het bezoek aan de huisartsenpraktijk! Uiteraard blijven de basismaatregelen van kracht en zullen we zoveel mogelijk de 1,5 meter in acht nemen. Ook de schermen in de wachtkamer laten we voorlopig staan.

Lees meer
Start inloopgroepen Positieve gezondheid in Son en Breugel
Start inloopgroepen Positieve gezondheid in Son en Breugel
Geplaatst: 8 april 2022
Wil jij ook de eerste stap zetten naar het vergroten van jouw welzijn? In samenwerking met het CMD, de LEV-groep en oefentherapeute Ester ter Riele gaan wij vanaf 12 mei ook in Son en Breugel starten met inloopgroepen Positieve Gezondheid. Er zijn 6 thema's en elk thema heeft een aparte bijeenkomst. Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past!

Lees meer