Online diensten | Afspraak maken


Een afspraak maken kan op 2 manieren

1. Afspraak maken op MijnGezondheid.net of de app. MedGemak

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd.
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net

In principe is de afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd. U kunt hierbij aangeven als het uw voorkeur heeft om uw afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten verlopen. Heeft u meerdere klachten, wilt u een uitgebreid gesprek bijv. over psychische klachten of uw wilsverklaring, maak dan telefonisch een afspraak. 

U kunt ook een afspraak inplannen bij de assistente voor bijvoorbeeld het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, oren uitspuiten of wondbehandeling. 

Een online afspraak is niet geschikt voor spoedeisende klachten, klachten die kunnen passen bij een Covid-infectie of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal. 

 

2. Telefonisch een afspraak maken 

Telefoon: 0499 475415

Van maandag t/m vrijdag bij voorkeur in de ochtend bellen tussen 08.00-12.30 uur.
Als u de 3de persoon in de wachtrij bent krijgt u de mogelijkheid aangeboden voor een terugbelafspraak op een afgesproken tijdstip. 
Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 27 januari 2023
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Lees meer
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 27 januari 2023
We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders.

Lees meer
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Geplaatst: 23 december 2022
Gebruikt u momenteel een medicijn dat vitamine D3 bevat? Dan bent u waarschijnlijk gewend dat deze medicijnen vanuit uw zorgverzekering worden vergoed. Met ingang van 1 januari 2023 verandert dat. Vanaf dat moment worden alle vitamine D3 en/of vitamine D3-bevattende producten (ook bekend onder de naam Colecalciferol of Cholecalciferol) niet meer vergoed. Dit is een besluit van de Rijksoverheid. De kosten van de vitamine D zullen in vrijwel alle gevallen tussen de €3,00 en €6,00 per maand liggen en het is voor uw gezondheid van groot belang dat u dit blijft innemen met name in het najaar en de winter.

Lees meer