Online diensten | Afspraak maken


Een afspraak maken kan op 2 manieren

1. Afspraak maken op MijnGezondheid.net of de app. MedGemak

U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd.
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net

In principe is de afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd. U kunt hierbij aangeven als het uw voorkeur heeft om uw afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten verlopen. Heeft u meerdere klachten, wilt u een uitgebreid gesprek bijv. over psychische klachten of uw wilsverklaring, maak dan telefonisch een afspraak. 

U kunt ook een afspraak inplannen bij de assistente voor bijvoorbeeld het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, oren uitspuiten of wondbehandeling. 

Een online afspraak is niet geschikt voor spoedeisende klachten, klachten die kunnen passen bij een Covid-infectie of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal. 

 

2. Telefonisch een afspraak maken 

Telefoon: 0499 475415

Van maandag t/m vrijdag bij voorkeur in de ochtend bellen tussen 08.00-12.30 uur.
Als u de 3de persoon in de wachtrij bent krijgt u de mogelijkheid aangeboden voor een terugbelafspraak op een afgesproken tijdstip. 
Nieuws en mededelingen
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Covid-19 vaccinatie
Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 5 april 2021
Inmiddels is het landelijke vaccinatieprogramma voor Covid-19 in volle gang. Wij merken dat wij veel uiteenlopende vragen krijgen van patiƫnten omtrent het vaccin.

Lees meer
Herstel longklachten na Corona
Herstel longklachten na Corona
Geplaatst: 31 maart 2021
We weten dat herstel na corona grillig kan verlopen. Mensen met milde klachten kunnen binnen een week al beter zijn. Maar ze kunnen ook weken- tot maandenlang last houden en regelmatig een terugval ervaren. Bij mensen die ernstigere klachten hebben gehad, en al dan niet opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, duurt het herstel zeker weken. Dit kan ook langer zijn. Herstel na IC-opname kan zelfs maanden duren.

Lees meer