Zorgverleners | Ons team


Ons huisartsenteam bestaat uit dokter Suzanne Teunisse, dokter Claudia Gijsbers en Physician Assistant Michelle Korderijnk. Samen met onze assistentes, praktijkondersteuners en manager vormen wij een hecht team.

In de vakantie periodes zijn dr. Yvon Biemans, dr. Wim van de Minne en dr. Catelijne Venteville ook werkzaam in de praktijk. 

In verband met de zwangerschapsverloven van assistente Kristel en stagiaire Hillie zullen er komende maanden enkele invalassistentes werkzaam zijn in de praktijk namelijk Andie en Magda.


Praktijkassistentes

Sylvia, Kristel, Suzan en Petra staan u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. U kunt bij hen terecht met al uw vragen. Verder zorgen zij ervoor dat de organisatie in de praktijk zo goed mogelijk verloopt. Zij voeren ook diverse medische handelingen uit op de behandelkamer. De assistentes voeren al hun taken uit onder verantwoordelijkheid van de huisartsen en hebben ook een beroepsgeheim. 

Praktijkondersteuners 

In onze praktijk zijn 2 praktijkondersteuners werkzaam: Hanneke van Kempen voor somatiek en ouderenzorg en Sandy Evers aangaande psychische klachten/GGZ. Zij hebben hiervoor een speciale hbo-opleiding gevolgd en helpen de huisarts bij de begeleiding van mensen met een chronische ziekte of psychische klachten. Onder verantwoordelijkheid van uw huisarts is de praktijkondersteuner bevoegd zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Een goede begeleiding van mensen met een chronische ziekte verhoogt de kwaliteit van leven en hun zelfstandigheid. 

Aandachtsgebieden Hanneke van Kempen:
  • Diabetes Mellitus (suikerziekte)
  • Hart- en vaatziekten of risicofactoren zoals hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol
  • Chronische longziekten zoals astma of COPD 
  • Begeleiding bij stoppen met roken
  • Leefstijladvies
  • Zorg voor ouderen

Tijdens de spreekuren van de praktijkondersteuner kunt u het volgende verwachten:
  • Het geven van voorlichting over het ziektebeeld.
  • Het begeleiden van patiënten in de omgang met hun aandoening of ziekte in het dagelijkse leven.
  • Het verrichten van metingen zoals: bloeddruk, glucose, gewicht, voetonderzoek en longfunctie-onderzoek.
  • Indien nodig zorgt de praktijkondersteuner er voor dat uw medicijnen worden aangepast.
Kortom, de praktijkondersteuner ziet er op toe dat uw ziekte of aandoening gecontroleerd en behandeld wordt, volgens de meest recente landelijke richtlijnen.


De praktijkondersteuner GGZ Sandy Evers begeleidt mensen met psychische en psychosociale problemen in nauwe samenwerking met de huisartsen. Zij draagt ook zorg voor eventuele doorverwijzing naar psycholoog of psychiater. Sandy is naast het werken met volwassenen ook gespecialiseerd in kinderen en jeugd. Deze zorg valt onder de basis huisartsenzorg en hier zijn geen kosten aan verbonden.
Nieuws en mededelingen
E-healthweek 2020, doe mee!
E-healthweek 2020, doe mee!
Geplaatst: 6 januari 2020
Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-health bij de huisarts?

Lees meer
Afspraak voor rijbewijskeuring, uitstrijkje of plaatsing spiraal
Afspraak voor rijbewijskeuring, uitstrijkje of plaatsing spiraal
Geplaatst: 20 december 2019
Wilt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring of het plaatsen/verwisselen van een spiraal? Neem hiervoor dan telefonisch contact op met de assistente. Deze afspraken kunnen helaas niet online worden ingepland.

Lees meer
Opleiding artsen Maastricht University
Opleiding artsen Maastricht University
Geplaatst: 22 oktober 2019
Wij zijn sinds kort gestart met het opleiden van artsen in samenwerking met Maastricht University! Komende maanden zal een co-assistent het laatste deel van zijn opleiding bij ons doen en vanaf maart 2020 start een arts in opleiding tot huisarts in de praktijk.

Lees meer