Zorgverleners | Ons team


Ons huisartsenteam bestaat uit dokter Suzanne Teunisse, dokter Claudia Gijsbers, dokter Lotte van der Nieuwenhof, dokter Annemieke van Dijk en een arts in opleiding tot huisarts. Samen met onze assistentes, praktijkondersteuners en manager vormen wij een hecht team.


Sinds maart 2020 zijn wij gestart met het opleiden van huisartsen in samenwerking met Maastricht University! Vanaf juni 2022 start Meike Westra haar laatste jaar van opleiding tot huisarts in de praktijk. Zij zal gedurende een jaar bij ons werkzaam zijn op maandag, donderdag en vrijdag. In principe doet zij zelfstandig haar spreekuren en zal zij indien nodig een van de huisartsen laten meekijken. Houdt u er rekening mee dat de afspraak wat meer tijd in beslag kan nemen. Soms is zij ook aanwezig bij een van de huisartsen, indien u uw huisarts liever alleen spreekt kunt u dit aangeven bij een van onze medewerkers. 

Dr. Lotte van der Nieuwenhof werkt als vaste waarnemer in de praktijk op dinsdag en donderdag en dr. Annemieke van Dijk op maandag en woensdag.

In de vakantie periodes is dr. Wim van de Minne en dr. Hanneke Boek soms ook werkzaam in de praktijk.


Praktijkassistentes

Sylvia, Kristel, Hillie en Esther staan u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. U kunt bij hen terecht met al uw vragen. Verder zorgen zij ervoor dat de organisatie in de praktijk zo goed mogelijk verloopt. Zij voeren ook diverse medische handelingen uit op de behandelkamer. De assistentes voeren al hun taken uit onder verantwoordelijkheid van de huisartsen en hebben ook een beroepsgeheim. 

Stagiaire doktersassistente Tugce Oner kunt u dit najaar en winter treffen op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag.

Tijdens de vakantieperiodes werken ook assistente Petra, Britte en medisch student Ravi in de praktijk.

Praktijkondersteuners 

In onze praktijk zijn 4 praktijkondersteuners werkzaam: Carola Allon en Ingrid van Bussel voor somatiek en ouderenzorg en Nassima Aboufarisse en Ellen Wijnbergen aangaande psychische klachten/GGZ. Zij hebben hiervoor een speciale HBO-opleiding gevolgd en helpen de huisarts bij de begeleiding van mensen met een chronische ziekte of psychische klachten. Onder verantwoordelijkheid van uw huisarts is de praktijkondersteuner bevoegd zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Een goede begeleiding van mensen met een chronische ziekte verhoogt de kwaliteit van leven en hun zelfstandigheid. 


Aandachtsgebieden Carola Allon:
 • Zorg voor ouderen
 • Chronische longziekten zoals astma of COPD 
 • Begeleiding bij stoppen met roken
 • Leefstijladvies 
 • Hart- en vaatziekten of risicofactoren zoals hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol
 • Diabetes Mellitus (suikerziekte)

Aandachtsgebieden Ingrid van Bussel:
 • Diabetes Mellitus (suikerziekte)
 • Hart- en vaatziekten of risicofactoren zoals hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol
 • Begeleiding bij stoppen met roken
 • Leefstijladvies / leefstijlcoach Gezond voor Hart en Vaten

Tijdens de spreekuren van de praktijkondersteuner kunt u het volgende verwachten:
 • Het geven van voorlichting over het ziektebeeld.
 • Het begeleiden van patiënten in de omgang met hun aandoening of ziekte in het dagelijkse leven.
 • Het verrichten van metingen zoals: bloeddruk, glucose, gewicht, voetonderzoek en longfunctiemeting.
 • Indien nodig zorgt de praktijkondersteuner er voor dat uw medicijnen worden aangepast.
Kortom, de praktijkondersteuner ziet er op toe dat uw ziekte of aandoening gecontroleerd en behandeld wordt, volgens de meest recente landelijke richtlijnen.


De praktijkondersteuners GGZ Nassima Aboufarisse en Ellen van Wijnbergen (kind/jeugd) begeleiden mensen met psychische en psychosociale problemen in nauwe samenwerking met de huisartsen. Zij dragen ook zorg voor eventuele doorverwijzing naar psycholoog of psychiater. Nassima is naast het werken met volwassenen ook gespecialiseerd in ouderen. Deze zorg valt onder de basis huisartsenzorg en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 27 januari 2023
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Lees meer
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 27 januari 2023
We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders.

Lees meer
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Geplaatst: 23 december 2022
Gebruikt u momenteel een medicijn dat vitamine D3 bevat? Dan bent u waarschijnlijk gewend dat deze medicijnen vanuit uw zorgverzekering worden vergoed. Met ingang van 1 januari 2023 verandert dat. Vanaf dat moment worden alle vitamine D3 en/of vitamine D3-bevattende producten (ook bekend onder de naam Colecalciferol of Cholecalciferol) niet meer vergoed. Dit is een besluit van de Rijksoverheid. De kosten van de vitamine D zullen in vrijwel alle gevallen tussen de €3,00 en €6,00 per maand liggen en het is voor uw gezondheid van groot belang dat u dit blijft innemen met name in het najaar en de winter.

Lees meer