De praktijkHuisartsenpraktijk Rijnlaan bestaat sinds 1 januari 2018 in de huidige vorm en is opgezet door dokter Suzanne Teunisse. Zij werkt in de praktijk samen met dokter Claudia Gijsbers. Haar voorganger dokter Kroon is na 33 jaar van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. 

Ons fijne en kundige team bestaat uit 2 huisartsen, 1 physician assistant (ondersteunend geneeskundige), 3 praktijkondersteuners, 1 manager, 4 doktersassistentes en 1 administratieve kracht en zijn gepassioneerd bezig met modernisatie en innovatie van de praktijk. Sinds maart 2020 leiden wij een huisarts op in samenwerking met Maastricht University. De prachtige foto's in de praktijk zijn gemaakt door fotograaf Eric van Horrik, de echtgenoot van dr. Teunisse.  


Wij bieden laagdrempelige mensgerichte zorg aan de bewoners van Son en Breugel (postcode gebied 5691 t/m 5694) met aandacht op maat, korte lijnen met collega zorgverleners, paramedisch en sociaal domein. Praktijk Rijnlaan staat in het middelpunt en fungeert als schakelpunt voor zorg en welzijn. Wij erkennen de interactie tussen lichaam en geest vanuit een holistische visie op gezondheid en geloven in eigen kracht en zelfregie waar mogelijk.  Woorden en waarden die voor ons belangrijk zijnNieuws en mededelingen
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Covid-19 vaccinatie
Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 5 april 2021
Inmiddels is het landelijke vaccinatieprogramma voor Covid-19 in volle gang. Wij merken dat wij veel uiteenlopende vragen krijgen van patiƫnten omtrent het vaccin.

Lees meer
Herstel longklachten na Corona
Herstel longklachten na Corona
Geplaatst: 31 maart 2021
We weten dat herstel na corona grillig kan verlopen. Mensen met milde klachten kunnen binnen een week al beter zijn. Maar ze kunnen ook weken- tot maandenlang last houden en regelmatig een terugval ervaren. Bij mensen die ernstigere klachten hebben gehad, en al dan niet opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, duurt het herstel zeker weken. Dit kan ook langer zijn. Herstel na IC-opname kan zelfs maanden duren.

Lees meer