De praktijkHuisartsenpraktijk Rijnlaan bestaat sinds 1 januari 2018 in de huidige vorm en is opgezet door dokter Suzanne Teunisse. Zij werkt in de praktijk samen met dokter Claudia Gijsbers en dokter Annemieke van Dijk. Haar voorganger dokter Kroon is na 33 jaar van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. 

Ons fijne en kundige team bestaat uit 3 huisartsen, 1 arts in opleiding tot huisarts, 4 praktijkondersteuners, 1 manager, 5 doktersassistentes en 1 administratieve kracht en wij zijn gepassioneerd bezig met modernisatie en innovatie van de praktijk. Sinds maart 2020 leiden wij een huisarts op in samenwerking met Maastricht University. De prachtige foto's in de praktijk zijn gemaakt door fotograaf Eric van Horrik, de echtgenoot van dr. Teunisse.  


Wij bieden laagdrempelige mensgerichte zorg aan de bewoners van Son en Breugel (postcode gebied 5691 t/m 5694) met aandacht op maat, korte lijnen met collega zorgverleners, paramedisch en sociaal domein. Praktijk Rijnlaan staat in het middelpunt en fungeert als schakelpunt voor zorg en welzijn. Wij erkennen de interactie tussen lichaam en geest vanuit een holistische visie op gezondheid en geloven in eigen kracht en zelfregie waar mogelijk.  Woorden en waarden die voor ons belangrijk zijnNieuws en mededelingen
Griepprik en pneumokokkenprik
Griepprik en pneumokokkenprik
Geplaatst: 5 september 2023
Het najaar komt eraan, dat betekent dat het weer bijna tijd is voor de jaarlijkse griep en pneumokokken vaccinatie. Zoals voorgaande jaren zullen we weer op de praktijk vaccineren en om wachtrijen te voorkomen kan men online een afspraak inplannen via vaccinatieplanner.nl. Krijgt u altijd een griepprik of komt u dit jaar in aanmerking voor de pneumokokkenprik? Lees dit artikel dan goed door.

Lees meer
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Start 1ste jaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni
Geplaatst: 1 september 2023
Dr. Nadjimah Mohseni is recent gestart in onze praktijk. Zij doet het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts in onze praktijk in samenwerking met Maastricht University. In onderstaande tekst stelt zij zich aan u voor!

Lees meer
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Nieuwe data najaar Workshops Positieve gezondheid
Geplaatst: 28 augustus 2023
Wil jij ook de volgende stap zetten naar het vergroten van jouw welzijn? In samenwerking met het CMD, de LEV-groep en oefentherapeute Ester ter Riele gaan wij aankomend najaar weer aan de slag met de workshops Positieve Gezondheid. Er zijn 6 thema's en voor elk thema is een aparte workshop. De deelnemer kiest zelf welke workshop past en wil gaan volgen. De workshop vindt plaats op donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.30 in het Dommelhuis in Son.

Lees meer