De praktijkHuisartsenpraktijk Rijnlaan bestaat sinds 1 januari 2018 in de huidige vorm en is opgezet door dokter Suzanne Teunisse. Zij werkt in de praktijk samen met dokter Claudia Gijsbers. Haar voorganger dokter Kroon is na 33 jaar van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. 

Ons fijne en kundige team bestaat uit 2 huisartsen, 1 physician assistant (ondersteunend geneeskundige), 3 praktijkondersteuners, 1 manager, 4 doktersassistentes en 1 administratieve kracht en zijn gepassioneerd bezig met modernisatie en innovatie van de praktijk. Sinds maart 2020 leiden wij een huisarts op in samenwerking met Maastricht University. De prachtige foto's in de praktijk zijn gemaakt door fotograaf Eric van Horrik, de echtgenoot van dr. Teunisse.  


Wij bieden laagdrempelige mensgerichte zorg aan de bewoners van Son en Breugel (postcode gebied 5691 t/m 5694) met aandacht op maat, korte lijnen met collega zorgverleners, paramedisch en sociaal domein. Praktijk Rijnlaan staat in het middelpunt en fungeert als schakelpunt voor zorg en welzijn. Wij erkennen de interactie tussen lichaam en geest vanuit een holistische visie op gezondheid en geloven in eigen kracht en zelfregie waar mogelijk.  Woorden en waarden die voor ons belangrijk zijnNieuws en mededelingen
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 27 januari 2023
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Lees meer
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 27 januari 2023
We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders.

Lees meer
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari.
Geplaatst: 23 december 2022
Gebruikt u momenteel een medicijn dat vitamine D3 bevat? Dan bent u waarschijnlijk gewend dat deze medicijnen vanuit uw zorgverzekering worden vergoed. Met ingang van 1 januari 2023 verandert dat. Vanaf dat moment worden alle vitamine D3 en/of vitamine D3-bevattende producten (ook bekend onder de naam Colecalciferol of Cholecalciferol) niet meer vergoed. Dit is een besluit van de Rijksoverheid. De kosten van de vitamine D zullen in vrijwel alle gevallen tussen de €3,00 en €6,00 per maand liggen en het is voor uw gezondheid van groot belang dat u dit blijft innemen met name in het najaar en de winter.

Lees meer