De praktijkHuisartsenpraktijk Rijnlaan bestaat sinds 1 januari 2018 in de huidige vorm en is opgezet door dokter Suzanne Teunisse. Zij werkt in de praktijk samen met dokter Claudia Gijsbers. Haar voorganger dokter Kroon is na 33 jaar van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. 

Ons fijne en kundige team bestaat uit 2 huisartsen, 1 physician assistant (ondersteunend geneeskundige), 3 praktijkondersteuners, 1 manager, 4 doktersassistentes en 1 administratieve kracht en zijn gepassioneerd bezig met modernisatie en innovatie van de praktijk. Sinds maart 2020 leiden wij een huisarts op in samenwerking met Maastricht University. De prachtige foto's in de praktijk zijn gemaakt door fotograaf Eric van Horrik, de echtgenoot van dr. Teunisse.  


Wij bieden laagdrempelige mensgerichte zorg met aandacht op maat, korte lijnen met collega zorgverleners, paramedisch en sociaal domein. Praktijk Rijnlaan staat in het middelpunt en fungeert als schakelpunt voor zorg en welzijn. Wij erkennen de interactie tussen lichaam en geest vanuit een holistische visie op gezondheid en geloven in eigen kracht en zelfregie waar mogelijk.  Woorden en waarden die voor ons belangrijk zijnNieuws en mededelingen
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Nieuwe donorwet vanaf 1 juli
Geplaatst: 16 juli 2020
Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd. Met deze wet komt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar in het Donorregister. In dit nieuwsbericht leest u welke keuzes u heeft en wat er gebeurt als u geen keuze heeft ingevuld.

Lees meer
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Supermarktrondleiding en zoutworkshop
Geplaatst: 9 juli 2020
De komende maanden vinden er weer een aantal supermarktrondleidingen en zoutworkshops plaats in Son en Breugel. Wellicht heeft u hier al iets van vernomen van de praktijkondersteuner of huisarts. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie!

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer